Åbne værksteder på KunstVærket
Den sidste weekend i måneden
lørdag og søndag kl 11 - 16
Louise Augustas plads 1
Augustenborg
www.kunstvaerket.eu

Om..

Ruth Søe
Født og opvokset ved Hanstholm og bor i Sønderborg.
Grafisk formidler fra Nørrsundby 2004
Selvstændig grafiker 2004 – 2009
Underviser i plakatdesign, E-handel m.m. 2009 - 2011
Billede værksted i Kunstværket, Augustenborg 2015 - ?

Jeg har altid brugt meget tid på at tegne, lave keramik, male på porcelæn. Efter flere års ansættelse ved Falck i Thisted, fik jeg en skade, som gav mig skubbet, til at tage en kreativ uddannelse. Det blev 3 år på seminariet for håndværk og design, Nørresundby på den grafiske linje.
Efter 5 spændende år som selvstædig grafiker, med butik og webshoppe, underviste jeg i plakatdesign, E-handel m.m. Indtil jeg blev indhentet af en gigtsygdomme.
I februar 2015 kom jeg med i kunstnerkollektivet Kunstværket i Augustenborg, her kan jeg arbejde med billedkunsten, på mine egne betingelser.

Fortiden arbejder jeg med billedkunsten, lavet som papirmosaik, i mit hjem på Als, i byen Sønderborg. Jeg har altid haft en svaghed, for materialer som er et, men kan bruges til noget andet, det sætte min fantasi i gang med, hvad man ellers kan bruge materialet til.
 
Jeg starte ofte mine billeder, med at bestemme mig for et bestemt emne. En tur på biblioteket, for at vide så meget om emnet som muligt, og gennemsøge min egen fotoarkiv for inspiration til skitser.
Ud fra skitserne, tegnes motiverne op på karton. De ”rigtige farver” findes derefter i ugeblade og forskellige andet papir, som rykkes i små stykker og klisters fast med limstift. Når billedet er, som jeg ønsker, får det et gang limlak.
Artikel fra Hendes Verden d. 31.08 2020